HomeIntroductie - Activiteiten - Franchising - Organisatie - Algemene Voorwaarden - Kwaliteit Contact


KWALITEIT

De opdrachten worden uitgevoerd op een gedegen manier waarbij in overleg de opdrachtgever voortdurend op de hoogte gehouden wordt van de voortgang van de opdracht.

Joost de Keizer is lid van de Orde Van Registermanagers ( ORM ) en is sinds 1999  Register Manager. De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de regels en kwaliteitseisen van het ORM. 

Basis voor de te leveren kwaliteit is een brede opleiding en een lange en ruime ervaring als manager / directeur bij diverse commerciŽle en niet commerciŽle bedrijven en organisaties.

Werkervaring:

In grote lijnen ziet de werkervaring er als volgt uit:

*    10 jaar werkzaam geweest bij enkele van de grote accountantskantoren ( KPMG, PWC en Arthur Andersen ) zowel in de general practice als in computer audit.

*    10 jaar in diverse financiŽle internationale management functies in de scheepvaart, automatisering en bij een communicatieadviesbureau

*    15 jaar als interim manager in opdrachten bij een groot aantal verschillende organisaties zowel in de profit als in de not-for-profit sector ( zie voor nadere toelichting ( ACTIVITEITEN )

 

Opleiding:

-    HBS-A  1963 - 1969 

-    NIVRA   1969 - 1977 ( excl. controleleer ) 

-    Nederlands recht ( Erasmus universiteit ) , 1992-2001 ( propedeuse volledig, doctoraal 60% voltooid )

-    AMBI modules 1975-1977

-    Systeem analyse, programmeren ( Honeywell Training Centre UK ) 1975

-    Vele bedrijfsopleidingen bij accountantskantoren m.b.t. controle technieken, Nederlandse, Amerikaanse en Engelse rgelgeving voor jaarrekeningen , computer audit specialist courses

-    Project management

-    Algemeen management en personeelsmanagement

 

Lidmaatschappen:

-    Lid van Mensa ( sinds 1996 ) 

-    Lid Orde van Register Managers ( sinds 1999 )

l   Terug naar homepage